zondag 20 maart 2011

Dromen met onze hoofden en dromen met onze handen

Dit is een oproep aan alle dromers. Aan iedereen die met ongebreidelde fantasie onze wereld durft te herbedenken. Aan wie open staat voor wat als onwaarschijnlijk wordt afgewimpeld door 'normale' mensen. Aan alle mensen die zich niet willen conformeren aan oudbakken verwachtingen. Aan wie stoute dromen durft realiseren. Aan diegenen die nachtelijke dromen niet als bedrog zien, maar als het begin van begrijpen. Aan wie dromen aanwendt als bron van inspiratie,  als kiem van vernieuwing, bij zichzelf en zijn omgeving.

Laten we dromen met onze hoofden en dromen met onze handen. Dicht bij onszelf komen en ontdekken waarvoor we leven. Tot verrijkende uitwisselingen komen van ideeën en gedachten. Werken zonder winstbejag, communiceren zonder energiebejag. Onszelf genezen en zo ook onze samenleving. Ontspannen de toekomst tegemoet gaan en frustraties en angsten loslaten. Genieten van wat is, met vertrouwen in wat zal zijn. Leven als in een droom, waarin onze vrije wil toelaat ons oneindige potentieel te realiseren. En intussen een voorbeeld stellen aan wie vergeten is hoe te dromen. We zijn met velen maar kennen elkaar (nog) niet. Dreamers unite!

De lente-equinox is het moment om hernieuwd leven te verwelkomen, stof, stress en spinrag buiten te jagen en de wind van verandering toe te laten ons in beweging te zetten. Wat je ook doet, verveel je niet. We leven in de vermoedelijk spannendste tijd die de mensheid ooit kende... Maak er een droom van een tijd van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten